Блажо и Мара се венчале

Блажо и Мара се венчале…Блажо и Мара се венчале.- Морам да ти признаам нешто, комшијата Ристо пред некој ден ми ја зема невиноста.- Де ма па ти, мене бoрмашината ми ја зема пред една година, и не му текнува да ми ја врати!Блажо и Мара се венчале.- Морам да ти признаам нешто, комшијата Ристо пред некој ден ми ја зема невиноста.- Де ма па ти, мене бoрмашина

Пронајдете не на следниве мрежи: