Богоевски ја искористи телевизија Телма да изнакаже куп лаги, во обид да го наруши угледот на ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Соопштение до јавноста, реакција на лагите искажани во Емисијата „Топ тема“Лицето Слободан Богоевски, осуден за криминал за кој има одлежано казна затвор, синоќа ја искористи Телевизија Телма и времето кое му беше дадено во емисија Топ Тема за да изнесе, лаги и клевети во обид да го наруши угледот на ВМРО-ДПМНЕ и функционери од партијата.
За сите невистини кои ги изнесе осуденото лице за криминал Слободан Богоевски, ќе добие тужби за клевета пред надлежниот суд.
За ВМРО-ДПМНЕ гостувањето на Слободан Богоевски претставува уште еден очајнички обид на аболицираниот криминалец Зоран Заев, да користи лица кои биле осудени за криминал и лежеле казна затвор за да му ја вршат валканата работа, надевајќи се дека со лаги и клевети ќе успее да го изманипулира народот, наметнувајќи му мислење дека сите политичари се исти.
 Лицето Слободан Богоевски, осуден за криминал за кој има одлежано казна затвор, синоќа ја искористи Телевизија Телма и времето кое му беш

loading...