БРАВО МАЈСТОРЕ: Кога ќе видите низ каков терен се спушти, ќе ви застане здивот!

Кога ќе споменеме камионџии кои  превезуваат дрва од шума до  одредена дестинација не е ништо чудно да се каже дека нивниот товар изнесува некаде околу 20 тона.Но  кога ќе кажеме дека овој човек буквално се провлекува низ тесен и лизгав терен тогаш тоа и го мислиме.
 Кога ќе погледнете теренот неговата способност ќе ве воодушеви, а сигурни сме  дека ќе се восхитувате и на неговото возење. Секоја чест
Погледнете го видеото 

 
Ovom kamiondžiji treba skinuti kapu sa glave by coolPickНо  кога ќе кажеме дека овој човек буквално се провлекува низ тесен и лизгав терен тогаш тоа и го мислиме.
 Кога ќе погледнете те

Пронајдете не на следниве мрежи: