Брутално искрено: Мајката ги снимила навредите кои секојдневно ги добива од својата 4-годишна ќерка

Во ова смешно искрено видео, мајката Џоана Стејн снимила како и поминува едно нормално утро со нејзиното дете. Во ова видео наречено „Momhed”, Стејн ја објавила својата утринска рутина…Па може да се види како ќерката и вели „Твојот стомак изгледа како пециво“ или „Може ли да го наследам твојот ајпед кога ќе умреш“.
А првата работа која и ја кажала слаткото девојче кога се разбудило било „Еј мамо, дали денес ќе направиш нешто за да изгледаш убаво или ќе изгледаш како и секогаш?“.
Погледнете!

 
Во ова видео наречено „Momhed”, Стејн ја објавила својата утринска рутина…Па може да се види како ќерката и вели „Тв

Пронајдете не на следниве мрежи: