БУКВАЛНО ЌЕ ЗАПЛАЧЕТЕ ОД СМЕА: Еве како Босанците фрлаат фризби!

Сигурни сме дека многумина од вас знаат што е фризби и како се користи, меѓутоа на овие луѓе тоа не им е јасно и го користат на сосема погрешен и смешен начин.Најдобро е да погледнете и да  се уверите самите и добро да се насмеете. 
Ovako se Bosanci dobacuju sa frizbijem by ludodobolaНајдобро е да погледнете и да  се уверите самите и добро да се насмеете. 

Пронајдете не на следниве мрежи: