ЦЕЛО СЕЛО ЗНАЕЛО ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ТАА КУЌА, но дури кога починало 2- годишното дете…

Човекот, кој признал дека има 4 деца со сопствената ќерка, лишен е од слобода, но не поради инцест, туку поради интимен и физички напад на член на семејството.50- годишниот Французин бил приведен во градот Дункирк, во близина на границата со Белгија. Иако инцестот по закон не е злосторство во Франција, интимните односи помеѓу членовите на семејството не смеат да бидат без нечија согласност.
Мажот кој не е именуван поради правни причини вели дека ја злоупотребувал својата 30- годишна ќерка многу пати.
Обвиненијата се однесуваат на интимните и физичките напади, а не на неговатa „љубовна“ врска со ќерката.

Многу мештани на Дункирк тврдат дека знаеле за овој пар, но станале предмет на истрага дури откако починала нивната 2- годишна ќерка која е родена со инвалидитет.
Полицијата тогаш открила дека мажот ги напаѓал сите помлади членови од своето семејство.
Според француските закони, членови на истото семејство можат да имаат полови односи, се додека страните се сложуваат и мораат да имаат повеќе од 15 години.50- годишниот Французин бил приведен во градот Дункирк, во близина на границата со Белгија. Иако инцестот по закон не е злосторство во Франција, ин

Пронајдете не на следниве мрежи: