Четиригодишна пациентка се „омажи“ за својот најмил медицински техничар!

Четиригодишната Аби Саелс полесно ја поднесува хемотерапијата благодарение на медицинскиот техничар Мет, кој ѝ е посебно мил. На Аби ѝ била дијагностицирана леукемија на 3 години.Мет Хикинг заено со останатиот болнички персонал организирал нешто навистина неодоливо слатко за Аби. Мала церемонија „венчавка“ за нив двајца. Оваа свеченост ја проследиле медицинските сестри кои  послужиле како деверуши, а малата невеста имала букет, фустан и вел.
Младоженецот облекол маица со принт на смокинг и добил срамежливо прашање од Аби да се ожени со неа. Откако се согласил, следела голема прегратка.Мет Хикинг заено со останатиот болнички персонал организирал нешто навистина неодоливо слатко за Аби. Мала церемонија „венчавка“ за нив

Пронајдете не на следниве мрежи: