Чудна појава ги изненади гелдачите! Зошто авионите над Париз летаат наназад?

Инаку во повеќе наврати јасно се гледа како се појавува сенка на авион над песокот која се движи наназад! Социјалните мрежи поплавени со прашања за тоа како е ова можно? Сепак, набрзо следело објаснување.Не се работи за никаква паранормална појава туку за реклама, очигледно добро осмислена. Кадрите од воздух веќе долго време се снимаат на два начина- прво камерата се движи по жица преку теренот и трибината и друг, помодерен начин така што камерата е на популарен дрон.
Оваа реклама ја брендирала една авио компанија така што од неа направила макета на летало, па помеѓу публиката немало многу паника бидејќи било многу јасно дека се работи за реклама.Не се работи за никаква паранормална појава туку за реклама, очигледно добро осмислена. Кадрите од воздух веќе долго време се снимаат на два начина

Пронајдете не на следниве мрежи: