Цветко се пушта на некоја девојка во диско:

Цветко се пушта на некоја девојка во диско:Цветко се пушта на некоја девојка во диско:- Здраво девојко, шо пиеш?- Чивас со две коцки мраз.- Ауууу пиј си чим така, да не те замарам.Цветко се пушта на некоја девојка во диско:- Здраво девојко, шо пиеш?- Чивас со две коцки мраз.- Ауууу пиј си чим така, да не те

Пронајдете не на следниве мрежи: