Цветко влага во кафеана среќен и весел и вели:

Loading...

Цветко влага во кафеана среќен и весел и вели:Цветко влага во кафеана среќен и весел и вели: – Келнер, давај на сите по една ракија, јас частам. – Што е поводот? – Имам близнаци. – Какви се еднојајчани или двојајшани? – Од каде јас да знам? Ааа, ми текна едното е двојајчано а другото е женско.Цветко влага во кафеана среќен и весел и вели: – Келнер, давај на сите по една ракија, јас частам. – Што е поводот? – Имам близнаци. – Какви се едн

loading...
Loading...