Да ви се згрози животот: Нема да и се верува кога ќе видите што му шета по главата

Сигурни сме дека не му било пријатно со тоа во косата!На Јутуб се појави неверојатно видео на кое може да се види како на еден маж главата му е полна со вошки, толку што преминуваат една преку друга.
Не знаеме како успеал да добие толку вошки и зошто не побарал порано помош, но сигурно не му било пријатно
Погледнете го видеото доколку имате доволно силен желудник:На Јутуб се појави неверојатно видео на кое може да се види како на еден маж главата му е полна со вошки, толку што преминуваат една преку друга.

Пронајдете не на следниве мрежи: