ДАЛИ БИ ВИ ТЕКНАЛО: Завитка торта во заштитна фолија со меури. Резултатот е одличен!

Мислите дека слаткарите имаат специјални алатки за декорирање на нивните производи?Некои од нив имаат, а некои импровизираат со помош на својата фантазија.
Од сега и вие ќе можете да го направите истото и тоа со помош на заштитна фолија со меури.
Сигурно се прашувате што може заштитната фолија со меури да направи и се чудите за што ви зборуваме, но наскоро нема да мислите така.

Погледнете го видеото и уверете се сами:
Некои од нив имаат, а некои импровизираат со помош на својата фантазија.
Од сега и вие ќе можете да го направите истото и тоа со помош на з

Пронајдете не на следниве мрежи: