Дали ќе се препознаете? Еве како пијат мажите, а како жените!

Можеби ова видео ја потврдува онаа изрека „ Жените се комплицирани“.
Мажите и жените се многу различни, па така е и кога станува збор за пиењето алкохол.Жените се однесуваат потполно различно од мажите кога ќе одлучат да конзумираат алкохол кога никој не ги гледа.
Во видеото можете да видите како девојка која пие алкохол, преминува од една во друга емоционална состојба, од смеа до плач, врти на телефон, ги менува хаотично каналите. Токму ова видео е доказ зошто мажите велат дека жените се комплицирани.Жените се однесуваат потполно различно од мажите кога ќе одлучат да конзумираат алкохол кога никој не ги гледа.
Во видеото можете да видите

Пронајдете не на следниве мрежи: