Дечко ја прашува својата девојка плавуша што сака за роденден…

Loading...

Дечко треба да купи поклoн за роденден за својата девојка – плавуша, па ја прашува:- Што сакаш за роденден?- Мобилен!- Може IPhone?- Да да!- А 4 или 5?- Не бе, еден доста е.- Мобилен!- Може IPhone?- Да да!- А 4 или 5?- Не бе, еден доста е.

loading...
Loading...