Демант на дезинформациите објавени во медиумите под корола на СДСМ – Сорос

Loading...

Демант на дезинформациите објавени во медиумите под контрола на СДСМ – Сорос.
 Претседателот Никола Груевски ја има целосната доверба на партиските структури.
Во моментов тој е политичар со убедливо највисок рејтинг и најголема доверба меѓу народот.
Никола Груевски е политичарот кој 10 години наназад добива најголема поддршка на изборите.
СДСМ – Сорос ќе се уверат и на претстојните избори дека Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш ќе ја поразат нивната деструктивна политика.
Дезинформациите раширени во медиумите на СДСМ – Сорос се само пуста желба на аболицираниот криминалец Зоран Заев кој мисли дека би се спасил од нов изборен пораз доколку пласира невистини за наводна смена во врвот на ВМРО-ДПМНЕ.
Аболицираниот криминалец Зоран Заев уште еднаш ќе биде жестоко поразен на изборите и ќе мора да ги врати парите кои ги украл од граѓаните.Претседателот Никола Груевски ја има целосната доверба на партиските структури.
Во

loading...
Loading...