ДЕНЕС Е ПРЕСТАПЕН ДЕН: Не заборавајте вечерва да го направите ова!

Loading...

Денешниот „престапен“ ден, според мислењето на нумеролозите изобилува со многу висока вибрација.Нумеролозите се позанимаваа со неговото значење и на свој начин ја објаснија оваа престапна година.
Во нумерологијата (2+9=11) и (2+2+1+6=11), се изедначува – 11:11.
Секоја година, бројот 29 се јавува само еднаш месечно, освен во февруари кога се појавува еднаш на секои четири години. Не само што годината е престапна, туку и ваквиот приказ на броеви (11:11) претставува будење и просветлување.
„Според нумерологијата, бројот 11 поседува трпение, искреност, чувствителност, духовност и интуиција. Луѓето на кои денес им е роденден се вистински среќници“ – изјави нумерологот Кејт Роуз.
Исто така, бројот 11 во нумерологијата претставува визија, уметнички креации, изуми, иновации, независност, индивидуалност.

Рано наутро 29/2/16 – енергијата почнува да тлее во нашиот соларен плексус, кој е поврзан со нашите емоции и интуицијата. Како што ќе одминува денот, енергијата ќе добива сѐ поголем замав, па ќе имате чувство дека енергијата сѐ повеќе се зголемува. Затоа, немојте да ве зачуди ако денеска интуицијата ви биде на високо ниво и често во денот да сте доживеале дежа-ву моменти.
Почнете од денес да работите на остварувањето на соништата.
Упатство
Почекајте часовникот да чукне 11:11, гледајте во него цела минута, а потоа затворете ги очите и зачекорете во својата иднина. Мислете на тоа што длабоко го посакувате и само чекајте… Ќе се оствари!
Напомена: Доколку тоа не го имате направено во претпладневните часови, направете го вечерва! Не пропуштајте го овој ден, бидејќи 29 февруари ќе се повтори дури за четири години!Нумеролозите се позанимаваа со неговото значење и на свој начин ја објаснија оваа престапна година.
Во нумерологијата (2+9=11) и (2+2+1+6=1

loading...
Loading...