Денес концерт на традиционална музика!

Loading...

Денес концерт на традиционална музика (19:00)Денес ќе се оддржи концерт на традиционалан музика на студентите по традиционални инструменти во класата на професор Горанчо Ангелов Гајда
Концертото е во среда 08.06.2016 година на платото пред музичката академија, Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип. Почеток 19:00 часот.Денес ќе се оддржи концерт на традиционалан музика на студентите по традиционални инструменти во класата на професор Горанчо Ангелов Гајд

loading...
Loading...