Десет интересни трикови со оган, број 5 е спектакуларен!

Луѓето го откриле огнот пред 1,9 милиони години. Древниот човек огнот го користел да готви храна, за греење во текот на студените ноќи и за заштита од предатори.Денес, огнот се користи за многу важни работи, но со еден голем додаток-знаеме како да изведеме чудесни трикови со него!
Ова се 10 трикови со оган, а особено фасцинантен е број 5!
Погледнете го видеото:Денес, огнот се користи за многу важни работи, но со еден голем додаток-знаеме како да изведеме чудесни трикови со него!
Ова се 10 трикови

Пронајдете не на следниве мрежи: