Diesel: ВОЈНИЧКИ ИЗГЛЕД И ФОРМАЛНА ОБЛЕКА

Loading...

Колекцијата пролет/лето 2013 на Diesel ги истражува границите помеѓу војничкото облекување, формалната и секојдневната

loading...