Доделени 500 решенија за легализација на дивоградби во општина Аеродром

Loading...

Доделени 500 решенија за легализација на дивоградби во општина АеродромГрадоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски изминатиот викенд врачи над 500 решенија за легализација на бесправно изградени објекти.
Инаку, досега се доделени околу 3.000 решенија за легализација на објекти на територијата на Општина Аеродром.Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски изминатиот викенд врачи над 500 решенија за легализација на бесправно изградени објек

loading...