Докторе, абе жената многу си ја сакам, ама некако не можам со неа да имам орaлен секс…

Докторе, абе жената многу си ја сакам, ама некако не можам со неа да имам орелен секс…Трпе оди кај својот пријател доктор.- Докторе, абе жената многу си ја сакам, ама некако не можам со неа да имам орелен секс, што да правам, што не е во ред со мене?- Се е во ред со тебе Трпе, туку земи ти шеќер во прав, посопи ја, и ќе видиш колку ќе ти биде убаво, слаткоини, прсти ќе излижеш.После некој ден ете го Трпе пак кај докторот, целиот потечен во очите.- Што ти е бре црни Трпе?- А бе се беше како кажа, слаткоини, ама кога ќе прднеше, тоа прав шеќерот се во очи ми одеше.Трпе оди кај својот пријател доктор.- Докторе, абе жената многу си ја сакам, ама некако не можам со неа да имам орелен секс, што да правам, ш

Пронајдете не на следниве мрежи: