Докторе, мислам дека полудувам…

На преглед кај психијатар….На преглед кај психијатар. – Докторе, мислам дека полудувам… Мебелот почна да мизборува, a јас му одговарам!- Интересно. И како го дозна тоа? – Си дремеме со жената во спалната соба, а шифоњерот вели: – Според мене тој заспа… Жена ми му одговара: – Да, заспа… Шифоњерот: – Тогаш јас ќе одам… Јас му викам: – Каде ќе одиш, бе? Не сум го исплатил уште кредитот за тебе!На преглед кај психијатар. – Докторе, мислам дека полудувам… Мебелот почна да мизборува, a јас му одговарам!- Интересно. И

Пронајдете не на следниве мрежи: