Двајца духови си седат и читаат весници…

 Двајца духови си седат и читаат весници. По некое време едниот вели:-Е најпосле и Васил ќе дојде да не види.
-Од каде знаеш?
-Еве погледни го овој некоролог.-Е најпосле и Васил ќе дојде да не види.
-Од каде знаеш?
-Еве погледни го овој некоролог.

Пронајдете не на следниве мрежи: