Двајца пијани Германци украле возило за чистење снег

Loading...

Двајца млади Германци се уапсени викендов откако украл возило за расчистување на снегот во областа на Лоѓ, во централна Полска, поради што им се заканува казна затвор до десет години.Момчињата на 19 и 20-годишна возраст прво провалиле во еден ресторан од кој украле алкохол, а после го украле возилото за расчистување снег и побегнале со него. Полицијата следејќи ги трагите од возилото во снегот успеала да ги пронајде.Според полските закони, на двајцата им се заканува до десет години затвор за провалување, кражба на возило и возење во алкохолизирана состојба.
МакфаксДвајца млади Германци се уапсени викендов откако украл возило за расчистување на снегот во областа на Лоѓ, во централна Полска, поради што им

loading...
Loading...