Еден дебел човек отишол на лекар…

Loading...

Еден дебел човек отишол на лекар.Еден дебел човек отишол на лекар.– Докторе, кажете ми што да направам за да ослабам?– Каде живеете? – Прашува лекарот.– Па во Кисела Вода.– А каде работите?– Во Ѓорче, но каква врска има сето ова?– Па секое утро тргнувајте порано за работа и одете пешки од дома до Ѓорче, а и на враќање пак пешки. Така за 1 месец ќе ослабите барем 10 килограми.– Ауууу докторе, нема ли друг начин? Толку многу одење секој ден! Ужас! – Многу исплашен рекол мажот…– Добро тогаш, женет ли сте?– Да.– Па друг начин да симнете килограми е: Вечер три пати секс со жената, наутро пред работа пак три пати. Tака за две недели ќе ослабите 10 килограми.– Во ред е докторе, еве го Ѓорче кај е…Еден дебел човек отишол на лекар.– Докторе, кажете ми што да направам за да ослабам?– Каде живеете? – Прашува лекарот

loading...
Loading...