Eксплозија на дербито Пелистер-Вардар!

Дербито помеѓу Пелистер и Вардар е прекинато! Имено, според инфомациите на натпреварот имало експлозија. По експлозијата натпреварот веднаш е прекинат, притоа истата се случи во делот каде што се наоѓале навивачите на Вардар. 
Брзата помош веднаш интервенираше и еден од навивачите е пренесен во болница. Додека уште едно лице беше пренесено со полициско возило. 
Пред овој инцидент натпреварот беше проследен и со повеќе пресметки помеѓу навивачите и полицијата. По експлозијата натпреварот веднаш е прекинат, притоа истата се случи во делот каде што се наоѓале навивачите на Вардар. 
Брзата помош

Пронајдете не на следниве мрежи: