EМИЛИ РАТАЈКОВСКИ: РАМЕНИЦИТЕ СЕ НАЈСЕКСИОТ ДЕЛ КАЈ МАЖИТЕ!

Емили Ратајковска е aмерикански модел и актер. Родена е во Лондон, а поголемиот дел од својот живот го помина во Калифорнија. Во интервјуто за „Vogue“, таа одговара на седумдесет и три прашања, каде ќе дознаете нешто повеќе за неа.Што таа навистина сака? Видете сами!Што таа навистина сака? Видете сами!

Пронајдете не на следниве мрежи: