Еве кои се предностите на бавниот секс!

Loading...

Постојат повеќе предности на бавниот секс отколку што мислите!За почеток, бавниот секс трае подолго. Тоа значи дека машкото и овозможува на својата партнерка повеќе време за таа да го достигне врвот, без брзање.
Според истражувањата, на мажите им се потребни 2 минути пенетрација за да го достигнат врвот, за разлика од жените на кои во просек им се потребни 14 минути. Со бавниот секс, шансите за вашата партнерка да доживее оргазам се поголеми, а уште поголеми се и шансите да го доживеете обајцата во исто време.
Освен тоа, бавниот секс е далеку поромантичен и повеќе интимен. Овој секс и овозможува на партнерката повеќе да ужива, отколку кај брзиот.За почеток, бавниот секс трае подолго. Тоа значи дека машкото и овозможува на својата партнерка повеќе време за таа да го достигне врвот, без брзањ

loading...
Loading...