Еве што се случува кога ќе паркирате на местото за инвалиди

Можеме само да кажеме дека ова е навистина адекватна казна. Секоја чест!И покрај толку казни за погрешно паркирање, за жал, се уште можеме да кажеме дека постојат луѓе кои не ги почитуваат правилата во сообраќајот. Овој човек, своето возило го паркирал на местото за инвалиди. Но, и покрај тоа што добил парична казна, добил одлична лекција за погрешно паркирање. Се надеваме дека ова ќе му биде лекција за нареден пат.И покрај толку казни за погрешно паркирање, за жал, се уште можеме да кажеме дека постојат луѓе кои не ги почитуваат правилата во сообраќајот. Овој

Пронајдете не на следниве мрежи: