Еве што велат децата кога ќе ги прашате да ги објаснат хомосексуалните бракови!

Децата го дадоа најискрениот и наједноставниот, а често и најмудриот одговор.Jimmy Kimmel реши овој пат во својот сегмент, каде што луѓето, коментираат за актуелните настани, тој да им го постави прашањето за хомосексуалните бракови (кои неодамна беа легализирани во САД) а за тоа ги праша за мислење најмладите.
Во воведот, тој објаснува дека тоа го направил затоа што луѓето често се прашуваат: „Како можам да го објаснам јас ова на моите деца“ – за да им покаже колку тоа е бесмислено, бидејќи децата биле сосема јасни како сето тоа да е многу едноставно. Се разбира, некои одговори биле имногу смешни.
Погледнете го видеото:Jimmy Kimmel реши овој пат во својот сегмент, каде што луѓето, коментираат за актуелните настани, тој да им го постави прашањето за хомосексуалните

Пронајдете не на следниве мрежи: