Фантазирате ли за свингерска акција! Но, подготвени ли сте за тоа?

Loading...

Па и не е толку лесно да се задржи возбудата и воодушевувањето од својот сексуален животен и долгогодишен партнер, година за година. Па токму поради таа причина некои парови се одлучуваат да експериментираат впуштајќи се во свингерски дружења со други парови.Но доколку мислевте дека ваквата акција ќе остане без последици, се лажете! Оние кои се љубоморни никогаш не би прифатиле, но оние кои сакаат да пробаат нешто ново, а сеак кај нив се јавува доза на љубомора, сфаќаат дека баш и не им се допаѓа кога некој друг ја задоволува љубовта на нивниот живот.
Само со еден клик на маусот, на интернет ќе најдете безброј понуди од овој тип на задоволство и додека да сватите што се случува веќе дома ви доаѓа искусен пар, а вие онака, несигурни се препуштате во нивни раце.
Судејќи според истражувањата, за овој вид на оживување на врската најчесто се одговорни мажите. Тие ги наговараат своите партнери, тврдејќи им дека ништо страшно нема да се случи и дека немаат што да изгубат. Всушност, мажите се тие кои се способни да ги исклучат емоциите при сексот. На жените тоа потешко им поаѓа од рака. Но, мажите се тие кои по експериментирањето често остануваат повредени. Сепак, возбудата од самата идеја дека би можеле да водат љубов со друга жена, после долгогодишна врска, ги заслепува и со воодушевување се препуштаат.
Какво и да е искуството, сигурно е дека ќе бидат повредени. Ако сте имале грозно доживување ќе се чувствувате искористено и понижено. Доколку ви било убаво, за вашата долгогодишна и сигурна врска тоа е почеток кон крајот. Бидејќи, кој сака да биде со досаден партнер ако пронашол некој кој целосно го задоволува во љубовта…Но доколку мислевте дека ваквата акција ќе остане без последици, се лажете! Оние кои се љубоморни никогаш не би прифатиле, но оние кои сакаат да пр

loading...
Loading...