Фармерки со голо газе е најновиот тренд на Кајли Џенер по кој светот полуде

Loading...

Не знаеме што се, но дефинитивно не се фармерки за во црква…Последниве сезони се навикнавме на „откриени“ брадавици кои суптилно или помалку суптилно се проѕираат под маичките и блузите… Оваа сезона дојде на ред газето со чие откривање Кајли Џенер со сите сили се обидува да го олесни носењето фармерки.
Од напред изгледаат како најобични фармерки, но одзади…дефинитивно не како пар фармерки што би ги носеле во црква!
Кајли ги искомбинира со најобична „Металика“ маичка, дијамантски прстен и чанта „Гучи“, што чини 4000 долари. Нам секако ни останува да го следиме овој секси тренд.
Последниве сезони се навикнавме на „откриени“ брадавици кои суптилно или помалку суптилно се проѕираат под маичките и блузите… Оваа с

loading...