ФАСЦИНАНТНО: Погледнете ја реакцијата на младиот пар кога дознаваат како ќе изгледаат на 50, 70 или 90 години?!

Кој денес би сакал да знае како ќе изгледате во 2080 година? А камо ли вашиот партнер…Во овој експеримент учествувал пар во кои и двајцата биле на дваесет годишна возраст. Тревис и Кристи го прифатиле предизвикот ,,100 години убавина” и дозволиле на специјализираните makeup артисти да го ,,средат” нивното лице така што би знаеле како ќе изгледаат во нивните педесет, седумдесет, а ако дозволат и во деведесетите години.
Шминкерите направиле вистинско ремек дело со што им приредиле големо изненадување.
Покрај тоа што им било запрепастувачки да го видат ликот на својот партнер, посебно тешко им било да се видат самите во огледало.
Погледнете го ова навистина несекојдневно видео…Во овој експеримент учествувал пар во кои и двајцата биле на дваесет годишна возраст. Тревис и Кристи го прифатиле предизвикот ,,100 години убавина

Пронајдете не на следниве мрежи: