ФОТО: Вака се игра за Македонија, со срце, со пот!!!

Ова е тоа што го посакуваат големите љубители на македонскиот спорт, ова е тоа што го посакува секој навивач на својата национална селекција, било тоа да е фудбалска, кошаркарска, ракометна…Агим Ибраими, најдобриот македонски фудбалер, миленикот на македонската публика која со задоволство ја гледа неговата пожртвувана игра за Македонија.
Од Ибра вода тече по напорниот пријателски натпревар со селекцијата на Бугарија, забележавме победа не поради квалитетната игра што ја прикажавме, туку пред се поради потта која ја оставија на теренот овие момци, па, нека биде така и на натпреварите со Велс и Шкотска.
Головите за победата против селекцијата на Бугарија ги постигнаа Агим Ибраими и Александар Трајковски.
Фото: republika.mk (архива / Македонија – Бугарија 2:0)Агим Ибраими, најдобриот македонски фудбалер, миленикот на македонската публика која со задоволство ја гледа неговата

Пронајдете не на следниве мрежи: