ФОТО+ВИДЕО: Таа дала 49.000 долари за да стане вистинска секс кукла

Loading...

Жена од Латвија откри дека потрошила 49.000 долари за да се трансформира во жива секс кукла.Викторија Вилд е латвиски модел, тв лице и самопрогласена „bombashell“ која направила 3 проширувања на градите, реконструкција на носот, ставила импланти на усните и ботокс за да го трансформира својот изглед.
Таа почнала со операции на 25 години и наводно и се допаѓа вниманието кое го добива сега.

„Кој не би сакал да биде третиран како „фуфа кукла“ – вели таа . „Тоа е баш секси изглед. Луѓето зјапаат во мене, ме гледаат и мене ми се допаѓа начинот на кој се издвојувам од другите“- вели живата кукла.

Операциите ги платило нејзиното момче и Викторија вели дека тоа и помогнало многу во нејзината кариера.
„Јас имам повеќе гламур како модел поради мојот изглед. Сакам да станам позната секс кукла, “ – вели Викторија. Викторија Вилд е латвиски модел, тв лице и самопрогласена „bombashell“ која направила 3 проширувања на градите, реконструкција на носот

loading...
Loading...