Галеб му ја украл камерата па снимил неверојатни глетки

Љубопитениот галеб на крај му ја вратил камерата на сопственикот кој ја прегледал снимката па ја објавил на Јутуб каде за кратко време била прегледана повеќе од 2 милиони пати .Германскиот турист Мартин Лозано бил на одмор на островите Циес кои лежат на северниот брег на Шпанија. Уживал во прекрасниот ден и поглед. Во еден момент  ја оставил камерата на страна за да сними галеб кој се наошол во близина. Но, одеднаш галебот ја зграбил камерата и одлетал со неа.
Лозано се обидел да го стигне галебот, но неговите повици само дополнително ја исплашиле
 Птицата која се вивнала во воздухот и одлетала. На среќа на Лозано, галебот не ја испуштил камерата туку снимил неверојатна снимка од брегот како и панорамски поглед на океанот и  маглата која го опкружува шпанскиот архипелаг. 

Галебот на крајот му ја вратил камерата на сопственикот кој ја прегледал снимката па ја објавил на Јутуб каде за кратко време била прегледана повеќе од 2 милиони пати.
Германскиот турист Мартин Лозано бил на одмор на островите Циес кои лежат на северниот брег на Шпанија. Уживал во прекрасниот ден и поглед. Во еден

Пронајдете не на следниве мрежи: