Галеб украде GoPro камера, а тоа што успеа да го сними ќе ви го ОДЗЕМЕ ЗДИВОТ!

Еден германски турист за момент ја оставил својата GoPro камера за да сними галеб кој се наоѓал во близина, но не очекувал дека тој ќе му ја украде.Туристот бил на одмор на Циес во Шпанија, па додека снимал галеб се случило нешто што не очекувал.
Галебот ја украде камерата, а тоа што го сними е неверојатно!
За среќа галебот ја испуштил GoPro камерата, па туристот си ја земал назад.
Погледнете го видеото:Туристот бил на одмор на Циес во Шпанија, па додека снимал галеб се случило нешто што не очекувал.
Галебот ја украде камерата, а тоа што го

Пронајдете не на следниве мрежи: