Германски овчар научи како да го ослободи својот пријател од кафезот

Loading...

На сопствениците никако не им влегувало во глава како малата Софи успева да побегне од кафезот.И тогаш оваа снимка открила дека германскиот овчар Твич замешал малку прсти во тоа.
Погледнете…
И тогаш оваа снимка открила дека германскиот овчар Твич замешал малку прсти во тоа.
Погледнете…

loading...
Loading...