Ги соблече панталоните и се „ОЛЕСНИ“ на средината од КАЗИНОТО: Причината е бизарна!

Ги спушти панталоните, клекна во аголот на собата со слот машини и си „заврши работа“.Во казино во Велика Британија се случил одвратно бизарен инцидент, кога еден човек одлучил да се „олесни“ на средина од соба со слот машини.
Сепак, човекот очигледно не го засегало или не знаел воопшто дека неговата „валкана работа“ ќе биде снимена од безбедносните камери.
Инцидентот се случил во една соба со слот машини, кога на овој човек по многу часови поминати во казиното му се одело по голема нужда, но тој упорно продолжувал да игра. Но кога работата станала очајна тој само си ги спуштил панталони, клекнал во аголот на собата и почна да се олеснува. По завршената „работа“ тој се вратил кај слот машината, и продолжил да игра сепак, но сфатил дека тој не завршил работата до крај. Па пред самата машина го продолжил својот бизарен чин.

 Погледнете го бизарното видео:
Во казино во Велика Британија се случил одвратно бизарен инцидент, кога еден човек одлучил да се „олесни“ на средина од со

Пронајдете не на следниве мрежи: