Ги закачи куките за грбот па скокна, погледнете како заврши сето тоа…

Е за ова треба храброст!И голема желба за адреналин. 
Ги закачи куките за грбот па скокна, погледнете како заврши сето тоа…И голема желба за адреналин. 
Ги закачи куките за грбот па скокна, погледнете како заврши сето тоа…

Пронајдете не на следниве мрежи: