Го бакна СТОМАЧЕТО на бремената жена: А потоа се случи нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Бременоста е многу возбудлив период за повеќето потенцијални родители.Секоја недела се видливи промени на мајчиниот стомак, тој  станува се поголем и поголем.
Бебето почнува да реагира на надворешниот свет. Овој заљубен татко реши да го бакне своето неродено бебенце, погледнете што се случи потоа.
Погледнете го видеото:Секоја недела се видливи промени на мајчиниот стомак, тој  станува се поголем и поголем.
Бебето почнува да реагира на надворешниот све

Пронајдете не на следниве мрежи: