ГО БОЛИ УВО: Затвореник ја покажал луксузната ќелија, па на крај си запалил џоинт!

Од еден холандски затвор се појави видео од затвореник, кое ги натера луѓето да се запрашаат со што точно дотичниот господин заслужил да има таква затворска ќелија.Многумина се запрашале: „Кого треба да ограбиме за да завршиме во овој затвор“.
Затвореник направил тура низ ќелијата. Освен смартфонот со кој се снима, тој гордо покажал дека има телевизор, плејстејшн, фрижидер, корпа со овошје и полн плакар со омилените Адидас тренерки.
Тој се пофалил и со својата копија на Куранот и со срамежливиот цимер кој се криел под чаршавите, а турата ја завршил снимајќи се самиот себеси како пали џоинт покрај прозорецот со поглед кон игралиштето.Многумина се запрашале: „Кого треба да ограбиме за да завршиме во овој затвор“.
Затвореник направил тура низ ќелијата. Освен см

Пронајдете не на следниве мрежи: