Го прелажала со ЛАЖНИ ФОТОГРАФИИ на својот профил, а потоа ја видел во живо и се разочарал…Еве што му направила за возврат!

Луѓето кои се без партнер често бараат некој ист каков нив на социјалните мрежи. Меѓутоа, и на овој начин може се да тргне лошо…На истите тие мрежи и апликации се поставуваат различни слики , но не е се како што изгледа на фотографиите…
Токму така едно момче се разочарало кога ја запознало девојката „од интернет“ и сфатил дека таа не е таква како што се прикажувала.
Тој очекувал далеку поубава девојка, на што девојката бурно реагирала и сакала физички да се пресмета со него.
По кратката расправија таа неколку пати го удрила со чантата, па завршила на подот бидејќи и тој не се покажал како некој голем господин.
Погледнете го видеото…

 
На истите тие мрежи и апликации се поставуваат различни слики , но не е се како што изгледа на фотографиите…
Токму така едно момче се раз

Пронајдете не на следниве мрежи: