Го сакаш дечко ти?

Loading...

 Го сакаш дечко ти? Го сакаш дечко ти?
– Го сакам, зошто?
– Така прашувам…. ај да смениме поза, се здрвив вака. Го сакаш дечко ти?
– Го сакам, зошто?
– Така прашувам…. ај да смениме поза, се здрвив вака.

loading...
Loading...