Го сликал синот секој ден четири години, а резултатот бил магичен!

Loading...

Голем дел од родителите ќе се согласат дека децата многу брзо растат.  Затоа еден татко смислил необичен начин да го забележи растењето на неговиот син. Мора да признаеме дека на креативен начин направил интересна фото сесија. 
Тој секој ден го сликал синот во текот на четири години а резултатот односно она што го склопил е неверојатно. 
Погледнете!

 
 Затоа еден татко смислил необичен начин да го забележи растењето на неговиот син. Мора да признаеме дека на креативен начин направил интересн

loading...
Loading...