Го слушнала срцето на мртвата ќерка како чука во другата соба!

Оваа жена го загубила нејзиното дете, но срцето на нејзината ќерка и понатака чука во градите на некој на кој му било и повеќе од потребно. Погледнете ја нејзината реакција кога повторно го слушнала пулсот на срцето од нејзината миленичка. Tejlor Storc, имала само тринаесет години, кога доживеала несреќа на скијање, по која починала. Меѓутоа, бидејќи била донатор на органи нејзиното срце било пресадено и продолжило да работи. Погледнете ја реакцијата на мајката кога повторно го слушнала пулсот на срцето.
Тинејџер кој се вратил од мртвите раскажува: „во тие 20 минути видов човек со…“ (прочитај повеќе на ЛИНКОТ)Tejlor Storc, имала само тринаесет години, кога доживеала несреќа на скијање, по која починала. Меѓутоа, бидејќи била донатор на органи нејзиното с

Пронајдете не на следниве мрежи: