Го срушиле гнездото со верверици, но погледнете што направила мајката…

Loading...

Луѓето сечејки го стеблото случајно го срушиле и гнездото со верверици. Мајката верверица веднаш реагирала.Таа на сите возможни начини се обидувала да ги спаси малечките. Едно по едно ги извлекувала од уништениот дом, направила ново гнездо на сигурно место.
Мајчината љубов не познава граници!
Погледнете во видеото!

 
Таа на сите возможни начини се обидувала да ги спаси малечките. Едно по едно ги извлекувала од уништениот дом, направила ново гнездо на сигурно мес

loading...
Loading...