Го учеше бебето да каже „Мама“, но обрнете внимание ШТО НАПРАВИ кучето…

Мајката го ранела бебето и се обидувала да го научи да го изговори зборот „мама“. Покрај бебето било и кучето кое ги следело инструкциите на мајката…Oвој посебен момент бил снимен со камера и видеото веднаш станало популарно по објавата.
Погледнете и ќе сфатите зошто…
 Oвој посебен момент бил снимен со камера и видеото веднаш станало популарно по објавата.
Погледнете и ќе сфатите зошто…
 

Пронајдете не на следниве мрежи: