ГРОМ: Покрај ваква водителка на временска прогноза дури и лошото време добро ќе ви дојде!

Прекрасната Мексиканка Џанет Гарсија стана ѕвезда на Јутуб, а еве и зошто. Убавата водителка на временска прогноза на мексиканската телевизија „Телевиса Монтереј“,Џанет Гарсија го запали интернетот со своето тело.

Насмеаното лице на Џанет најавува дожд, ветер, понекогаш и торнадо, но кога ќе ја погледнете, тоа нема тешко да ви падне.
Ја красат убави нозе, задник, гради и струк па човек не знае што  попрво да гледаУбавата водителка на временска прогноза на мексиканската телевизија „Телевиса Монтереј“,Џанет Гарсија го запали интернетот со своето те

Пронајдете не на следниве мрежи: