ГРОМ Струмица: Во недела Македонија и Струмица ќе гласаат против политиката и праксата на едно евро од секого за фамилијата Заеви

Loading...

Почитувани граѓани на Република Македонија, ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ
ДЕНЕС Е  ПОСЛЕДНИОТ ДЕН КОГА ТРЕБА ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ.Последниот ден кога треба да се обединиме.
Да кажеме јасно и гласно зошто во недела на 11 декември не треба да гласаме за аболицираниот криминалец Зоран Заев.
Затоа што во недела Македонија и Струмица  ќе гласаат против политиката и праксата на едно евро од секого за фамилијата Заеви !!
Затоа што Струмица и Македонија  ќе гласаат против поделби, федерализација и кантонизација на Република Македонија, кој ги ветил да ги оствари првиот човек на СДСМ  на испорачателите и финансиерите  на неговата кампања.
Затоа што сме уморни од закани и заплашувања од нивните освети после 11 декември.
Не им се плашиме!!
Затоа што искрено од срце си ја сакаме Струмица  и сакаме да ја пратиме на патот кон прогресот и развојот. Тоа е можно само ако ја ослободиме од стегите и коруптивната мрежа на кланот Заеви. Ако е искрен, тој вчера јасно кажа дека ако  изгуби ќе даде оставка од функцијата  Градоначалник и од лидерската позиција на СДСМ  истата вечер. Да му дадеме шанса и нему и нас.  
КОНЕЧНО АЈ ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: ЗАЕВ САКА ДА СЕ ПОСВЕТИ НА СЕМЕЈСТВОТО, ДОВОЛНО ДОЛГО БЕШЕ ПОСВЕТЕН  НА ЖЕЛБИТЕ НА ЧАДОРОТ, НА СЕЕЊЕ РАЗДОР И ОМРАЗА ШИРУМ ЗЕМЈАТА.  ДОСТА БЕВМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА НЕГОВИТЕ МРАЧНИ  СЦЕНАРИЈА  НЕКА СПЛЕТКАРИ СЕГА ДОМА И ВО НЕГОВИТЕ ФИРМИ.  НАС НЕКА НЕ ОСТАВИ НА МИРА.
ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ  ОД ТОА ЗАЛОЖНИЧКО РОПСТВО. СЛОБОДА ЗА МАКЕДОНИЈА, ЗАОКРУЖИ САМО БРОЈ 1 !!!Последниот ден кога треба да се обединиме.
Да кажеме јасно и гласно зошто во недела на 11 декември не треба да гласаме за аболицираниот кр

loading...